Abonneren op RSS-feed

Opblaasbare Jacuzzi's met Bubbels

Opblaasbare Jacuzzi's met Bubbels

5 artikel(en)

Intex

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de PureSpa serie van Intex u biedt. Deze PureSpa Bubble Therapy is een superieure jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de spa zitten!

Het ingebouwde hardwatersysteem zorgt ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd en daardoor zachter op de huid aanvoelt. U heeft bovendien minder kans op kalkaanslag in uw spa.

De spa is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC en is leverbaar in een aantal maten. Allereerst is er de 4-persoons ronde jacuzzi. De 4-persoons bubbel jacuzzi is ook leverbaar in een rechthoekige versie. De vorm is het enige verschil tussen deze twee modellen. Tenslotte is er de 6 persoons jacuzzi die een maat groter uitgevoerd is. Daardoor is deze jacuzzi geschikt voor 6 personen.

U kunt de Bubble Therapy Spa makkelijk bedienen dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. De PureSpa Bubble therapy is voorzien van 120 of 140 High-power bubblejets die zorgen voor een verkwikkende massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.

 


 

Intex SPA controlepaneel

Eenvoudig Controlepaneel

Het display is eenvoudig en van een aantal opties voorzien. Linksboven ziet u de knop om het bubbelsysteem te activeren. Daaronder staat de knop om het filtersysteem aan te zetten. Aan de onderzijde van het display staan de knoppen om de temperatuur hoger of later te zetten. Met de knop rechtsboven zet u de verwarming aan. De knop daaronder is een Celsius/Farenheit schakelaar.

 


 

zijwanden intex spa

Sterke zijwanden

Dankzij de Fiber-Tech techniek is het materiaal van de SPA extreem sterk. Bij het zitten op de rand van de SPA zakt deze nauwelijks in. Dit in tegenstelling tot SPA's van de meeste andere merken.

 


 

handgrepen intex spa

Handvaten met grip

De sterke handvaten met grip zorgen ervoor dat de SPA eenvoudig verplaatsbaar is.

 


 

Afdekzeil voor een Intex Jacuzzi

Inclusief isolatie afdekzeil

Het meegeleverde afdekzeil is opblaasbaar en zorgt ervoor dat het warmteverlies minimaal is.

 


 

Isolerend grondzeil Intex Jacuzzi

Inclusief grondzeil

Het grondzeil beschermd de SPA tegen scherpe voorwerpen en optrekkende koude.

 


 

Intex SPA chloordrijver

Inclusief Chloordrijver

In het pakket van alle Jacuzzi's zit een chloordrijver. Handig om chloorblokjes in te doen die het water zuiver houden.

 


 

Intex SPA filter 29001

Inclusief 2 filters

Alle Jacuzzi's in deze serie worden geleverd met 2 filters. Met deze 2 meegeleverde filters kunt u al een week of 6 vooruit in uw SPA.