Zespersoons jacuzzi’s zijn de grootste ronde opblaasbare jacuzzi’s uit het Intex PureSpa assortiment. Bubbel samen met vrienden of met het hele gezin. Warm water, bubbels… meer heb je niet nodig na een zware dag. Ontspanning voor iedereen!

 

6-persoons jacuzzi met bubbels

Zespersoons jacuzzi's met bubbels

Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels... een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. De Intex PureSpa Bubble Massage jacuzzi’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak.

 Opblaasjacuzzi met bubbels PureSpa Bubble Massage

Bij de Intex PureSpa zespersoons bubbel jacuzzi’s zitten er onderin de jacuzzi zo’n 140 bubbeljets van waaruit verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen. Kies je voor de donkerblauwe jacuzzi dan zijn dit zelfs 170 bubbeljets! Je wordt dus werkelijk gemasseerd door duizenden bubbels. In tegenstelling tot andere merken jacuzzi’s bestaan de bubbels van de Intex PureSpa jacuzzi’s uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor extra ontspanning en comfort.
Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de zespersoons jacuzzi’s zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je met zes personen op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie

 Ronde opblaasbare jacuzzi

 Opblaasjacuzzi voor zes personen

De ronde zespersoons jacuzzi’s hebben een doorsnede van 216 cm, de binnenkant is 165 cm breed. Alles bij elkaar, inclusief de motorunit, raden wij je aan om een minimale ruimte van 300 x 220 cm vrij te houden. Bij de ronde opblaasbare spa’s kun je kiezen uit beige of navy jacuzzi’s. De afmetingen zijn hetzelfde, maar de navy is een luxere uitvoering met luxere accessoires en meer bubbels!
Heerlijk warm water, tot 40°C

In de motorunit die aan de Intex PureSpa jacuzzi vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasjacuzzi op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.


Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi

 Opblaasbaar bubbelbad

 Ingebouwde filterpomp

De opblaasbare bubbeljacuzzi’s zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare jacuzzi krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.
Inclusief chloordrijver

De opblaasbare jacuzzi’s met bubbels worden geleverd met een chloordrijver. In de chloordrijver doe je chloortabletten (altijd apart mee bestellen). De chloordrijver dobbert vervolgens rustig rond en geeft ondertussen chloor af aan het water, regelmatig en perfect gedoseerd. Chloor werkt als een desinfectiemiddel en doodt de bacteriën, schimmels en algen die in het water groeien. De waterkwaliteit blijft in optimale conditie en jij kunt in een jacuzzi met schoon, hygiënisch én veilig water bubbelen.


Opblaasjacuzzi met chloor

 


tit
productcollection
  1. Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons

    ✓ Opblaasbare bubbel jacuzzi
    ✓ Inclusief verlichting!

    Aanbiedingsprijs € 799,95 Normale prijs € 849,95
    Direct leverbaar