De vierpersoons jacuzzi’s van Intex PureSpa Deluxe serie zijn opblaasbare spa’s met bubbels én jets voor vier personen. Perfect om alleen, met z’n tweeën, drieën of zelfs vieren heerlijk in te relaxen. Verwarmd water, duizenden bubbels, krachtige jetstralen… ultieme ontspanning.

 

4-persoons Intex jacuzzi met bubbels en jets

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Intex PureSpa Deluxe opblaasbare jacuzzi
  SALE
  -25%

  ✓ Met bubbels én jet-stralen
  ✓ Inclusief zoutwatersysteem

  Aanbiedingsprijs € 899,00 Normale prijs € 1.199,00

  Direct leverbaar
per pagina

Vierpersoons opblaasbare jacuzzi's met bubbels en jets

Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of gemasseerd worden door krachtige jetstralen... een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. De Intex PureSpa Deluxe jacuzzi’s zijn bovendien compleet zelfvoorzienend wat betreft wateronderhoud en waterkwaliteit, en daarmee de ultieme combinatie van comfort en gebruiksgemak.

 Opblaasjacuzzi met bubbels & jets PureSpa Jet & Bubbel Deluxe

Ervaar de luxe van de duizenden rustgevende bubbels die uit kleine openingen onderin de jacuzzi naar boven komen borrelen. In tegenstelling tot andere jacuzzi’s bestaan de bubbels van de Intex PureSpa uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor nog meer ontspanning en bubbelcomfort. Of kies voor de jet-stand, waarbij vier sterke waterstralen uit de zijkant van de jacuzzi komen en heerlijk masserend langs het lichaam stromen.
Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de vierpersoons jacuzzi’s zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je met vier personen op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech

 Opblaasjacuzzi voor vier personen

 Vierkante opblaasjacuzzi voor vier personen

De vierkante opblaasbare jacuzzi’s zijn in de vorm van een octagon, of achthoek. Ze hebben een doorsnede van 201 cm en de binnenkant is 150 cm breed. Alles bij elkaar, inclusief de motorunit, raden wij je aan om een minimale ruimte van 285 x 205 cm vrij te houden. De opblaasbare spa kan in theorie overal staan, maar let er wel op dat de ondergrond het gewicht van al het water in de jacuzzi moet kunnen dragen. De stroomkabel is 3,5 m lang, dus zorg dat er binnen deze afstand een stroomvoorziening aanwezig is.
Heerlijk warm water, tot 40°C

In de motorunit die aan de Intex PureSpa jacuzzi vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasjacuzzi op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.


Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi

 Intex PureSpa Deluxe opblaasbare jacuzzi

 Ingebouwde filterpomp

De PureSpa Deluxe opblaasjacuzzi’s zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare jacuzzi krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.
Ingebouwd zoutwatersysteem

Om het water ook nog gezond en hygiënisch te houden hebben de Intex PureSpa Deluxe jacuzzi’s een ingebouwd zoutwatersysteem. Wanneer je zout toevoegt aan het water zet het zoutwatersysteem dit om in chloride, dat vervolgens de bacteriën doodt en het water ontsmet. Dit chloride heeft eigenlijk dezelfde werking als chemisch zwembadchloor, maar is geur- en smaakloos en irriteert niet. Zo heb je een jacuzzi vol schoon water, zonder de nadelen van zwembadchloor of andere chemicaliën.


Opblaasjacuzzi met chloor

 


tit
productcollection
 1. Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons

  ✓ Opblaasbare bubbel jacuzzi
  ✓ Inclusief verlichting!

  Aanbiedingsprijs € 799,95 Normale prijs € 849,95
  Direct leverbaar
 2. Scrub handschoen

  ✓ Scrub zwembad of spa schoon
  ✓ Goed voor randjes en hoekjes

  Aanbiedingsprijs € 3,95 Normale prijs € 5,95
  Direct leverbaar