Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels... een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. De Intex PureSpa Bubble Massage jacuzzi’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak.

 

4-persoons jacuzzi met bubbels

Vierpersoons jacuzzi's met bubbels

Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels... een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. De Intex PureSpa Bubble Massage jacuzzi’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak.

 Opblaasjacuzzi met bubbels PureSpa Bubble Massage

Bij de Intex PureSpa vierpersoons bubbel jacuzzi’s zitten er onderin de jacuzzi zo’n 120 bubbeljets van waaruit verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen. Je wordt dus werkelijk gemasseerd door duizenden bubbels. In tegenstelling tot andere merken jacuzzi’s bestaan de bubbels van de Intex PureSpa jacuzzi’s uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor extra ontspanning en comfort.
Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de vierpersoons jacuzzi’s zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je met vier personen op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie

 Ronde opblaasbare jacuzzi

 Ronde opblaasjacuzzi voor vier personen

De ronde vierpersoons jacuzzi’s hebben een doorsnede van 196 cm, de binnenkant is 145 cm breed. Alles bij elkaar, inclusief de motorunit, raden wij je aan om een minimale ruimte van 280 x 200 cm vrij te houden. Bij de ronde opblaasbare spa’s kun je kiezen uit beige of navy jacuzzi’s. De afmetingen zijn hetzelfde, maar de navy is een luxere uitvoering met luxere accessoires en meer bubbels!
Vierkante opblaasjacuzzi voor vier personen

De vierkante opblaasbare jacuzzi’s zijn in de vorm van een octagon, of achthoek. Ze hebben een doorsnede van 201 cm en de binnenkant is 150 cm breed. Alles bij elkaar, inclusief de motorunit, raden wij je aan om een minimale ruimte van 290 x 210 cm vrij te houden. De opblaasbare spa kan in theorie overal staan, maar let er wel op dat de ondergrond het gewicht van al het water in de jacuzzi moet kunnen dragen. De stroomkabel is 3,5 m lang, dus zorg dat er binnen deze afstand een stroomvoorziening aanwezig is.


Vierkante opblaasbare jacuzzi

 Opblaasbaar bubbelbad

 Heerlijk warm water, tot 40°C

In de motorunit die aan de Intex PureSpa jacuzzi vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasjacuzzi op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.
Energiezuinige opblaasbare jacuzzi

In het assortiment vind je ook de energiezuinige Intex PureSpa Bubbel jacuzzi. Hierbij wordt een uniek afdekzeil, de Energy Efficient Spa Cover, meegeleverd. Dit afdekzeil houdt niet alleen het water in de jacuzzi lekker schoon, maar werkt vooral zeer isolerend. Voorzien van thermisch schuim, isoleert deze spa cover zowel de bovenkant als de zijkanten van de jacuzzi. Hiermee wordt het warmteverlies van het water enorm beperkt, en het op temperatuur houden van het water kost dus veel minder energie. Met het Energy Efficient afdekzeil bespaar je zo tot 50% aan energie!


Intex PureSpa Energy Efficient jacuzzi

 Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi

 Ingebouwde filterpomp

De opblaasbare bubbeljacuzzi’s zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare jacuzzi krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.
Inclusief chloordrijver

De opblaasbare jacuzzi’s met bubbels worden geleverd met een chloordrijver. In de chloordrijver doe je chloortabletten (altijd apart mee bestellen). De chloordrijver dobbert vervolgens rustig rond en geeft ondertussen chloor af aan het water, regelmatig en perfect gedoseerd. Chloor werkt als een desinfectiemiddel en doodt de bacteriën, schimmels en algen die in het water groeien. De waterkwaliteit blijft in optimale conditie en jij kunt in een jacuzzi met schoon, hygiënisch én veilig water bubbelen.


Opblaasjacuzzi met chloor

 


tit
productcollection
 1. Scrub handschoen

  ✓ Scrub zwembad of spa schoon
  ✓ Goed voor randjes en hoekjes

  Aanbiedingsprijs € 3,95 Normale prijs € 5,95
  Direct leverbaar
 2. Intex Chloordrijver klein

  ✓ Voor regelmatige afgifte van chloor
  ✓ Geschikt voor kleinere baden

  € 2,50
  Direct leverbaar